Υλικά:
1 κιλό πατάτες βρασμένες, στραγγισμένες, ζεστές
4 αυγά σφιχτά, κομμένα
2 κλωνάρια σέλερυ κομμένα
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο
1 1/2 κούπα μαγιονέζα
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά ξύδι λευκό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μπωλ ανακατεύω μαγιονέζα, ξύδι, μουστάρδα, αλατοπίπερο.
Προσθέτω + ανακατεύω σέλερυ, κρεμμύδι, πατάτες, αυγά.
Ψυγείο για 4 ώρες + καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Πατατοσαλάτα η αλλοδαπή