Υλικά:
1/2 κιλό γαρίδες καθαρισμένες
1/2 κιλό μαλλιά αγγέλου
1 λεμόνι (χυμό και 1/2 ξύσμα)
1/2 κούπα λευκό κρασί
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
5 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι μπούκοβο
4 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
“Ζεματάω” το φιδέ σε αλατισμένο νερό, σουρώνω.
Σε τηγάνι, λάδι + γαρίδες.
Μετά σκόρδο + μπούκοβο + πιπέρι + το μισό ξύσμα + χυμό + κρασί.
Μετά + γαρίδες + βούτυρο + φιδέ.
Πασπαλίζω με μαϊντανό + ξύσμα, σερβίρω, καλή όρεξη!!!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Γαριδομακαρονάδα αλλιώς