Υλικά:
1/2 κιλό ρεβύθια βρασμένα στραγγισμένα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλάκι κάρυ
1 κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
1 κουταλάκι χυμό λάιμ
Λίγη πάπρικα
Λίγο αλάτι
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση:
Βγάζουμε τις φλούδες από τα ρεβύθια. Σε μπωλ όλα τα υλικά εκτός από το αλάτι. Ανακάτεμα. Προθερμασμένος φούρνος στους 200. Ταψί με αντικολλητικό + τα ρεβύθια. Ψήνω για 3/4. Βγάζω, αλατίζω. Καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Σπιτικά στραγάλια με κάρυ