Υλικά:
1 κιλό αρακά
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα μαγιονέζα
200γρ. περίπου κυβάκια τυρί τσένταρ
200γρ. περίπου κυβάκια τυρί μοτσαρέλα
200γρ. μπέικον ξεροψημένο, ψιλοκομμένο
Λίγο φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζω λίγο, σουρώνω καλά + αφήνω να κρυώσει τον αρακά.
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί.
Αφήνω για λίγο στο ψυγείο, σερβίρω + καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Σαλάτα αρακά