Υλικά:
1 κουτί ζαχαρούχο κρύο
1 φυτική κρέμα ερμόλ (κουτί) κρύο
1 κουτί εβαπορέ κρύο
2 κουταλάκια κανέλα Κεϋλάνης ή 1 κανέλα
1-2 ξύλα κανέλας (προαιρετικά)
1/2 κούπα περίπου τσιπς κανέλας
Εκτέλεση:
Αποβραδύς εβαπορέ με ξύλα κανέλας σε τάπερ στο ψυγείο.
Αλλιώς:
Χτυπάω μόνο ερμόλ 10′.
Ρίχνω + το ζαχαρούχο.
Μετά λίγο λίγο εβαπορέ + κανέλα Κεϋλάνης.
Με κουτάλι ανακατεύω και τα τσιπς κανέλας.
Καταψύχω για 4-6 ώρες και καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Παγωτό με τσιπς κανέλας