Υλικά:
1 μέτριο κουνουπίδι
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1/3 κούπας σχοινόπρασο
2 αυγά
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουταλάκι ξερό βασιλικό
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τρίβω το κουνουπίδι. Αλατίζω, αφήνω για 20′. Στύβω με τουλπάνι.
Σε μπωλ όλα τα υλικά, ανακατεύω.
Σε ταψί με χαρτί σχηματίζω πίτες. Ψήνω στους 200 για 40′ + καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Πιτάκια κουνουπιδιού