Υλικά:
1 κούπα αμύγδαλα τριμμένα + τριμμένη φρυγανιά
1/3 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
2 κουταλιές ρίγανη
1 κουταλιά ξερό σκόρδο τριμμένο
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
1 μάτσο σπαράγγια
2 αυγά
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Μαζί τα πρώτα 6 υλικά + ανακάτεμα.
Χτυπάω τα αυγά + λίγο αλατοπίπερο.
Πανάρω τα σπαράγγια τα ψήνω στους 220 για 30′ και καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Σπαράγγια πανέ ψητά