Υλικά για τη ζύμη:
2 μεγάλες κούπες αλεύρι Τ55
1 μεγάλη κούπα νερό (350γρ.)
1 1/2 μεγάλη κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 1/2 πακετάκι μαγιά
Λίγο αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
350 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 μεγάλο μπωλ με ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 μεγάλο μπωλ με ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
Αλάτι, πιπέρι
Μπόλικο κύμινο
Ελαιόλαδο
Κρόκο αυγού για άλειμμα
Εκτέλεση:
Κάνω τη ζύμη και την αφήνω να φουσκώσει.
Σε κατσαρόλα κρεμμύδι + λάδι + αλατοπίπερο + κύμινο. Μετά τον μαϊντανό. Τέλος και τον κιμά να πάρει χρώμα. Αφήνω να κρυώσει.
Πλάθω ψωμάκια + τα γεμίζω.
Ψήνω στους 180 για 3/4 ώρας, καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Ψωμάκια γεμιστά με κιμά