Υλικά:
2 κιλά ροδάκινα
1/2 κιλό αλεύρι
1/4 κιλού βούτυρο
1/4 κιλού καστανή ζάχαρη
100 γρ. λευκή ζάχαρη
5 κουταλιές χυμό λεμονιού
5 κουταλιές ουίσκι
1 κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση:
Κομμάτια ροδάκινου + χυμό + ουίσκι + λ. ζάχαρη + 4 κουταλιές καστ. ζάχαρη, απλώνουμε σε πυρέξ.
Σε μπωλ αλεύρι + κανέλα + καστ. ζάχαρη + βούτυρο (μείον 2 κουταλιές) + ζύμωμα.
Λιώνουμε 2 κουταλιές βούτυρο + περιχύνουμε φρούτα.
Κάνουμε λεπτές φλούδες ζύμης + σκεπάζουμε φρούτα.
Ψήνουμε για 3/4 στους 200 και αφήνουμε να σταθεί για 15′. Καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Τραγανή ροδακινόπιτα της Julia Roberts