Υλικά:
4 μέτριες πατάτες
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
3/4 κούπας μοτσαρέλα σε κυβάκια
1 κούπα μπέικον ξεροψημένο και ψιλοκομμένο
1/2 κούπα κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
2-4 κουταλιές γάλα
2 κούπες αλεύρι
2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
5 αυγά χτυπημένα με λίγο αλατοπίπερο
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Κομμάτια πατάτας βράζω, στραγγίζω, λιώνω.
Βάζω + μπέικον + κρεμμυδάκι + αλατοπίπερο + παρμεζάνα και ανακατεύω.
Κουταλιά κουταλιά το γάλα + πλάθω κεφτέδες.
Γεμίζω με μοτσαρέλα. Βουτάω σε αλεύρι + αυγό + τριμμένη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε και καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Τραγανές κροκέτες πατάτας με μπέικον