Υλικά για το παγωτό:
1 ερμόλ
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 εβαπορέ
1 μικρή κρέμα γάλακτος
Υλικά για την καραμέλα:
1/2 – 1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα ξηρούς καρπούς χοντροκοπανισμένους
Εκτέλεση:
Χτυπάω 10′ το ερμόλ + μετά χτυπάω + τα άλλα υλικά.
Κάνω καραμέλα, την απλώνω σε αντικολλητικό + πασπαλίζω με ξηρούς καρπούς. Κομματιάζω και τη βάζω στο παγωτό.
Κατάψυξη και καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Παγωτό καραμέλα