Υλικά:
380 + 20γρ. καρύδα ξερή τριμμένη
600ml γάλα
400ml κρέμα γάλακτος
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
100γρ. κορν φλάουρ
6 αυγά
4 κουταλιές ζάχαρη άχνη
Υλικά για το γλάσο:
200γρ. σοκολάτα ζαχαροπλαστικής
100ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Μπωλ: Γάλα + κορν φλάουρ + ζάχαρη.
Μετά + 380 καρύδα + όλα τα υλικά -> ανακάτεμα.
Ψήνω σε μπεν μαρί σε προθερμασμένο στους 170 για 1:30′.
Κρυώνει, ξεφορμάρουμε.
Σε κατσαρόλα ζεσταίνω γάλα + σοκολάτα.
Απλώνω, πασπαλίζω καρύδα και καλή όρεξη!
Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Γλυκό καρύδας το ακαταμάχητο!