Σολομός στο αλουμινόχαρτο

Σολομός στο αλουμινόχαρτο

Υλικά:
1 κιλό σολομό περίπου
5 κουταλιές βούτυρο μαλακό
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 λεμόνι για ξύσμα και 1 σε ροδέλες
Ψιλοκομμένο άνηθο
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ο φούρνος στους 190 βαθμούς. Ταψί με αλουμινόχαρτο. Στρώνουμε το ψάρι πάνω του. Ανακατεύουμε βούτυρο + σκόρδο + ξύσμα + αλάτι + πιπέρι και αλείφουμε το ψάρι. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20′. Ξεσκεπάζουμε, ανεβάζουμε ψηλά το ταψί για άλλα 5 λεπτά. Σερβίρουμε το ψάρι, ρίχνουμε άνηθο και ροδέλες λεμονιού. Καλή όρεξη!

Θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τη συνταγή; Κάνε κλικ εδώ: Σολομός στο αλουμινόχαρτο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *